Mojim velkym vzorom je bubenik George Kollias(Nile,Cerebrum),jeho Blast beat technika je ohromujuca

Vokálom je zaujmavý:Martin Van Drunen,kde pôsobil/pôsobí je zaručená vokálna kvalita
Gitarovo:tých je dosť

Belenus píše:Samozrejme,súhlasím s Balum a Drunen je takisto pán hudobník,čo kapela to špičková hudba.Veľmi rád mám Bruca Dickinsona,ten bol pre mňa vždy veľmi sympatický,ale viac-menej celý "mejdni" sú sympaťáci.A takisto aj Jeff Walker.Ešte si snáď na niekoho spomeniem.
Geryon829 píše:Belenus píše:Samozrejme,súhlasím s Balum a Drunen je takisto pán hudobník,čo kapela to špičková hudba.Veľmi rád mám Bruca Dickinsona,ten bol pre mňa vždy veľmi sympatický,ale viac-menej celý "mejdni" sú sympaťáci.A takisto aj Jeff Walker.Ešte si snáď na niekoho spomeniem.
Nergal z Behemothu
Demogorgon píše:Tak z ludi co budovali Quorthon(aj ked ta tvorba je uz kapatko po zaruke), z klasikov urcite Schuldiner, no a konecne spica dneska: Ihsahn, Muhammed Suicmez.
Drakesis píše:Demogorgon píše:Tak z ludi co budovali Quorthon(aj ked ta tvorba je uz kapatko po zaruke), z klasikov urcite Schuldiner, no a konecne spica dneska: Ihsahn, Muhammed Suicmez.
A já čekal, že napíšeš Jericha...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník