I když jsem přečetla spoustu o UFO, tak na ně až tak nevěřím, ale věřím, že ve vesmíru sami rozhodně nejsme.
Věřím na reinkarnaci a tak i na duchy a duše žijící mezi námi. Osobní zkušenost nemám, ale moje kolegyně bydlí v rodinném domě, kde jsou tito "duchové" slyšet a občas i vidět, potvrzeno druhou kolegyní, a to již několik let. Historii domu neznám, ale tak mě napadlo, že se určitě poptám.
Když už jsem u těch duší, tak jsem se setkala s tzv. psychickým upírem. Pocítila jsem to i fyzicky a musela se okamžitě od té osoby vzdálit. Ještě několik dnů poté, jsem měla hodně nepříjemný pocit a místo na těle, ze kterého odcházela moje energie, mě zabolelo. Kdykolik jsem se musela s onou osobou setkat, tak už to nikdy nebylo v takové blízkosti, abych to pocítila fyzicky.
Myslím si, že strašpytel nejsem, ale když občas sleduji nějaký horor, tak po tmě na záchod nejdu, takže kdo ví, jak by to se mnou dopadlo v noci na hřbitově.
U nás v rodině máme taková zvláštní myšlenkové spojení, např. děda měl jednou sen, že jsem uvízla u nich v baráku ve výtahu, což se opravdu stalo následující den, jen ne u nich, ale u nás. Stejně tak bylo zvláštní, že asi 10 minut po tom, co se narodil ten můj prďolka, volala babička, protože nemohla celou noc spát a myslela na mě, až se rozhodla mi zavolat. Když jsme spolu dohovořily, všimla jsem si příchozí zprávy, která dorazila v čase, který je uveden jako čas narození mého syna. Zpráva byla od mé mamky, která taky celou noc nespala a myslela na mě. Podotýkám, že jsem nerodila v termínu, ale ani po termínu a nikdo, kromě manžela nevěděl, že jsem v porodnici.
Takže já přidám pár dalších otázek.
Zažili jste někdo něco podobného, např. splněný sen, nebo nějakou telepatii (a tím nemyslím, že vám někdo zavolá zrovna ve chvíli, kdy jste mu chtěli volat vy

)
Zkoušeli jste nahlédnout do své minulosti či budoucnosti (např. pomocí regresní terapie, výkladu karet...)