Tak já jak už jsem se zmiňoval, horory mám hodně rád. Tak jako Varg očekávám od hororů hlavně atmosféru strachu, úzkosti atd... Nejvíc mám rád duchařiny a upírskou tématiku, to je daný tim, že muj nej horor je klasika všech klasik - Dracula v literární podobě, mě se žádný zfilmování nikdo moc nelíbilo. Celkově bych ale řekl, že hororů o upírech moc dobrých není. Taky nemusim ty krváky a vyvražďovačky typu Vřískot, to mi strach moc nenažene, spíš to člověka zhnusí, ale občas něco shlídnu a někdy mě i to zaujme. Třeba takový Dům voskových figurín, ten se mi celkem líbil.
Když bych měl vyjmenovat pár mých oblíbených tak to bude určitě Noční můra v Elm Street a Dětská hra, to jsou asi první horory co jsem viděl ještě jako dítě a pak jsem z toho nemoh spát

Dál to je pak Záhada v Blair, to jsem taky poprvý viděl ještě jako malej. Bál jsem se teda ukrutně

Na tom filmu, se mi nejvíc líbí, že všechno je v náznacích, neni tam vidět prakticky nic, jen les a to pak pracuje fantazie

Na hororech obecně mám rád hlavně tu atmosféru, proto poslední dobou, když je možnost, tak vyrážíme koukat na horory ven, koukal jsem se na horory u hřbitova, u starýho rozpadlýho penzionu, na opuštěný okresce a Záhadu v Blair witch jsem nedávno viděl v lese. Když to skončilo, tak musim říct, že jsem měl sakra strach zapnout světla u auta, jsem si řikal, co to na mě vybafne

A to je panečku atmosféra
Taky mám rád japonský horory typu Kruh a Nenávist, ta je mimochodem hodně dobrá. Celkově velmi oblíbený mám věci od Stephena Kinga, ať už knížky nebo filmy. Výborná je Mlha, ta má šokující závěr a co mi teď napadá tak Pokoj 1408 je taky výbornej. King je pro mě mistr překvapivých závěrů a ještě jsem od něj nepoznal dílo, který by se mi vyloženě nelíbilo.
Z výše jmenovaných filmů, tak musím potvrdit, že Smrt přichází v bílém je dobrá, taky jsem se moc nebál, ale závěr ten byl hodně překvapivý. V souvislosti s tím mě napadá film Ti druzí. Neni to úplně horor, spíš takový psycho, ale výborný a ten závěr, tak to mě totálně dostalo. Samozřejmě nesmim zapomenou na Hitchcocka, Ptáci a Psycho, tak to je klasika . Zombie tématiku moc nemusim, ale viděl jsem film z roku 1968 Noc oživlých mrtvol a ten byl teda hodně dobrý a takový Úsvit mrtvých, to je taky dobrá podívaná. Na Sinister mám teda opačný názor, mě se líbil a neusínal jsem u toho
Horor, co mě ale fakt poslední dobou rozsekal, tak to je V moci ďábla. Podle mě, naprosto vyníkající kousek, když jsem na to koukal, tak mě z toho brala strašná úzkost. Hodně to na mě zapůsobilo a můžu to jen doporučit, myslim, že to stojí za shlídnutí.